MITEN VOIN AUTTAA?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LAHJOITTAMALLA: sinulle ylimääräistä, ehjää ja käyttökelpoista tavaraa (vaatteet, harrastusvälineet, kodintarvikkeet yms.) Otamme myös vastaan rahalahjoituksia sekä lahjakortteja.
  • LIITTYMÄLLÄ: Facebook-ryhmään, jakamalla tietoa yhdistyksestämme ja sen toiminnasta.
  • ILMOITTAUTUMALLA VAPAAEHTOISEKSI: Toimintamme laajentuessa kaipaamme joukkoomme lisää vapaaehtoistyöntekijöitä ja jopa tunti kuukaudessa silloin tällöin on avuksi. Mihinkään säännölliseen tuntimäärään ei tarvitse sitoutua. Kauttamme saa tietoa myös muiden alueella toimivien yhdistysten vapaaehtoistyöstä. Oman yhdistyksemme kautta on tällä hetkellä tarjolla: lahjoitustavaran lajittelua, tapahtumiin osallistumista, vanhusvapaaehtoistyötä eri muodoissa sekä toimisto/vastaanottotyötä. Koulutusta ei tarvita ja kaikkiin työtehtäviin annetaan perehdytys. Vapaaehtoisemme allekirjoittavat vaitiolositoumuksen, jotta avunsaajien ja myös avuntarjoajien yksityisyys pystytään turvaamaan. Yhdistyksellämme on mahdollisuus kirjoittaa tarvittaessa työtodistus vapaaehtoistöistä. Tämän avulla voit osoittaa omaa aktiivisuutta, osaamista ja kokemusta työnhaussa tai opiskelussa.
  • IDEOIMALLA: Olemme aina avoimia uusille ideoille. Mikäli sinulla on jonkinlainen oma projekti/suunnitelma vapaaehtoistyöhön, niin ota meihin sähköpostitse yhteyttä niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta. Projekti voi olla pitkäkestoisempi- tai pelkästään yksittäinen tapahtuma.