MITEN VOIN AUTTAA?

 
  • LAHJOITTAMALLA: sinulle ylimääräistä, ehjää ja käyttökelpoista tavaraa (vaatteet, harrastusvälineet, kodintarvikkeet yms.) Otamme myös vastaan rahalahjoituksia sekä lahjakortteja.
  •  
  • LIITTYMÄLLÄ: Facebook-ryhmään, jakamalla tietoa yhdistyksestämme ja sen toiminnasta.
  •  
  • ILMOITTAUTUMALLA VAPAAEHTOISEKSI: Toimintamme laajentuessa kaipaamme joukkoomme lisää vapaaehtoistyöntekijöitä ja jopa tunti kuukaudessa silloin tällöin on avuksi. Mihinkään säännölliseen tuntimäärään ei tarvitse sitoutua. Kauttamme saa tietoa myös muiden alueella toimivien yhdistysten vapaaehtoistyöstä. Oman yhdistyksemme kautta on tällä hetkellä tarjolla: lahjoitustavaran lajittelua, tapahtumiin osallistumista, vanhusvapaaehtoistyötä eri muodoissa sekä toimisto/vastaanottotyötä. Koulutusta ei tarvita ja kaikkiin työtehtäviin annetaan perehdytys. Vapaaehtoisemme allekirjoittavat vaitiolositoumuksen, jotta avunsaajien ja myös avuntarjoajien yksityisyys pystytään turvaamaan. Yhdistyksellämme on mahdollisuus kirjoittaa tarvittaessa työtodistus vapaaehtoistöistä. Tämän avulla voit osoittaa omaa aktiivisuutta, osaamista ja kokemusta työnhaussa tai opiskelussa.
  •  
  • IDEOIMALLA: Olemme aina avoimia uusille ideoille. Mikäli sinulla on jonkinlainen oma projekti/suunnitelma vapaaehtoistyöhön, niin ota meihin sähköpostitse yhteyttä niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta. Projekti voi olla pitkäkestoisempi- tai pelkästään yksittäinen tapahtuma.
 
 

Lahjoitukset

 

Otamme vastaan tavaralahjoituksia esim. vaatteita, kodintarvikkeita, hygieniatuotteita. Lahjoituksena saadut koriste/sisustus/ym. -esineet, jotka eivät suoraan mene avustuspaketeissa eteenpäin, laitamme myyntiin ja tuotot käytämme kattamaan toimintamme kuluja ja tukemaan avustustyötämme. Mikäli sinulla on tavaraa, jonka haluaisit lahjoittaa eteenpäin hyvään tarkoitukseen, otathan yhteyttä info@annatukesi.net

 

Yksityinen henkilö voi tukea toimintaamme:

 

Kannatusjäsenyydellä: Yksityinen henkilö voi liittyä Anna Tukesi kannatusjäseneksi maksamalla 10 euron vuosimaksun.

Viestikenttään teksti ”kannatusjäsenmaksu”, sekä yhteystietosi.

Tilimme on: Lounaismaan Osuuspankki FI89 5410 0220 3127 74

Testamentti: Meitä voi tukea myös testamenttilahjoituksella.

 

Yrityksille

Olemme avanneet yhdistyksellemme tilin Lounaismaan Osuuspankkiin.

Lounaismaan Osuuspankki FI89 5410 0220 3127 74

Yritys voi tukea toimintaamme kannatusjäsenyydellä, joka on suuruudeltaan 50 euroa/vuosi

 

Toivomme alueemme yrityksiltä yhteistyötä kanssamme. Mikäli yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa yhdistystämme ja hyvinvointia Salon alueella, ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista.