Yhdistyksemme pyrkii toimimaan Salon asukkaiden yhteiseksi hyväksi. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, luotettavuuteen, saavutettavuuteen ja yhteisöllisyyteen.

Jokainen voi omien resurssiensa ja voimavarojensa mukaan tukea toimintaamme. Jo pienikin apu voi tuoda suuren ilon vastaanottajalle. Voit auttaa tavaralahjoituksin ja tämän lisäksi myös olemalla mukana toiminnassamme ja tapahtumissamme.

Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia toimintamme kehittämiseen ja laajentamiseen.

Avustukset

Yhdistyksemme ottaa vastaan lahjoituksia jaettavaksi eteenpäin apua tarvitseville.

Otamme vastaan muun muassa:

  • vaatteet
  • huonekalut
  • kodintekstiilit
  • muut kodintarvikkeet
  • harrastusvälineet
  • hyvinvointi- ja hygieniatuotteet

Yritykset voivat lahjoittaa myös tavaraa ja palveluja toiminnan tukemiseksi.

Neuvonta

Toimimme yhteistyössä monien paikallisten tahojen kanssa ja ohjaamme apua tarvitsevia oikeanlaisen avun piiriin. Avustamme tarpeen mukaan myös avustushakemusten ja lomakkeiden täyttämisessä sekä avun tarpeen kartoittamisessa.

Vapaa-aika

Haluamme olla mukana tukemassa kaikenikäisten vapaa-ajan toimintaa. Kauttamme on mahdollista saada esimerkiksi käytettyjä liikuntavälineitä ja -vaatteita. Järjestämme yhteistyössä paikallisten seurojen ja toimijoiden kanssa liikunnallisia tapahtumia ja tempauksia.

Yhdistyksemme tavoitteena on tarjota vapaa-ajan elämyksiä kaikille varallisuudesta riippumatta. Pyrimme siksi myös tarjoamaan ja järjestämään mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä paikkakunnallamme. 

Tiloissamme toimii koko Salolle avoin kirjanvaihtopiste, josta voi tulla noutamaan itselleen luettavaa maksutta. 

Tapahtumat

Anna Tukesi - yhdistys järjestää hyväntekeväisyystapahtumia ja -tempauksia, joista tiedoitetaan erikseen kotisivuillamme ja Facebook-ryhmässämme.

Tapahtumien tuotto ja avustuskohteet määräytyvät aina tapahtuma kerrallaan. Tapahtumiin tarvitaan aina talkooväkeä joten ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa panostasi.

Projektit

Olemme projektiluontoisesti mukana kehittämässä alueemme hyvinvointia ja avustustoimintaa. Vinkkaa meille, jos sinulla on jokin kehittämiskohde johon toivot yhdistyksemme keskittyvän.