Menneet tapahtumat

Paketointitalkoot 31.11.-23.12.2018

 
Suomalainen Kirjakauppa tarjosi Anna Tukesi ry:lle ja Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle mahdollisuuden kerätä varoja joululahjapaketointipisteellä. Kiitos Suomalainen Kirjakauppa tästä mahdollisuudesta ja todella iso kiitos ahkerille paketoijille, jotka antoivat aikaansa joulukiireiden keskellä hyvään tarkoitukseen.
 

Asunnottomien Yö 17.10.2018

 
Osallistuimme tänäkin vuonna tapahtuman järjestämiseen. Hienoa huomata että vuosi vuodelta mukaan tulee lisää toimijoita ja osallistujia. Yhteisöllisyys ja lähimmäisestä huolehtiminen on aina ajankohtaista.
 

Taiteiden Yä 6.9.2018

Anna Tukesi ry oli mukana Taiteiden Yässä. Kojullamme vierailikin usea ihminen tukemassa toimintaamme. Iso kiitos kaikille. Vapaaehtoisemme olivat leiponeet myyntiin aivan mahtavia tuotteita, joista saatiin kiitosta vielä jälkikäteenkin. 
 

Hyvää Salossa- messut 19.5.2018

Anna Tukesi ry järjesti Hyvää Salossa -messut, joissa keskeinen teema oli paikallisuus yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Messuille saatiin mukaan noin 150 alueen yhdistystä, yritystä ja toimijaa. Messut järjestettiin kauppakeskus Linjurissa. 
 

Ruokajakotempaus 22.12.2017

Järjestimme Vaahteranmäen Eggspressin ja Bearded Villains Finlandin kanssa extemporee ruokajaon.  300 joululaatikkoa, 7500 Vaahteranmäen Eggspress kananmunaa, 300 kiloa perunaa, 100 kiloa porkkanaa. Vähän Heikkilän juustoa ja jugurttia ja Krannin jauhojakin löysivät uudet kodit. 
 

 

Iloa vanhuksille 21.12.2017

Oma joulupukkimme Henkka vei vanhuksille Perniössä pientä muistamista. 

 

Glögitarjoilu 21.12.2017 15:00-19:00

Järjestimme asiakkaillemme ja lahjoittajille glögitarjoilun. Kiitos kaikille paikalla vierailleille. 

 

Plazan joulumyyjäiset 10.12.2017 & 17.12.2017

Olimme myymässä kannatustuotteitamme Plazassa ja otimme vastaan myös joululahjoja pisteellämme keräykseemme. Iso kiitos kaikille pisteellämme vierailleille. <3
 
 
Hyvänmielentori 3.12.2017
 
Vaikka vettä tuli välillä vaakatasossa kiitos kaikille, jotka olitte mukana tukemassa toimintaamme tavalla tai toisella 3.12 hyvänmielentorilla. 

Vaikka telttaratkaisumme aiheutti lievää huvittuneisuutta, selvisimme päivästä kunnialla. 

Iso kiitos PäiviPaula ja Hilkka että vedettiin säästä huolimatta hyvällä sykkeellä tapahtuma loppuun saakka 
 
 
 
 
Asunnottomien yö 17.10.2017
 
Saimme olla mukana taas tänäkin vuonna järjestämässä Asunnottomien yötä. Tapahtuman avasi kaupunginjohtajamme Lauri Inna. Toiminnanjohtajamme Sari Pesonen piti tapahtumassa pääpuheen. 

Tänäkin vuonna siirryimme kulkueena Vaihtoehdon pihapiiriin ja tapahtumassa oli mukana paljon eri toimijoita. On hienoa, että Salossa puhalletaan yhteen hiileen. 
 
 

Sisältöä Elämään 3.4.2017

Pääsimme mukaan esittelemään toimintaamme senioreille järjestettyyn Sisältöä elämään tapahtumaan. 
 
Asunnottomien yö 17.10.2016
 

Olimme tänäkin vuonna mukana järjestämässä asunnottomien yötä yhdessä paikallisten yhteistyötahojen kanssa ja jatkoimme samalla perinteellä keräten villasukkia asunnottomille. Lahjoitimme tapahtumaan myös paljon vaatetta.  

Todella iso kiitos myös kaikille mukana olleille vapaaehtoisille, jotka autoitte luomaan tämän tapahtuman kanssamme!

 

 
 
Auttaja2016- messut 8.10.2016
 
Anna Tukesi ry. Järjesti Auttaja2016-messut Salohallissa. 
Messuilla kokoontui yhteen tahot, jotka omalla toiminnallaan pyrkivät edistämään Salon ja sen asukkaiden hyvinvointia. Mukana oli edustamassa yli 100 erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöä, vertaistukiryhmää, yhdistyksiä ja yrityksiä. 
 
 
 


 

Messuilla vieraili päivän aikana noin tuhat kävijää. Kiitämme todella paljon vierailijoita, mukana olleita yhdistyksiä sekä yhteistyökumppaneitamme (Salon Kaupunkia, Salon Seudun koulutuskuntayhtymää, sekä SSO:ta) 

 

 

 

Grillauspäivä vanhuksille 23.6.2016

 

Ihanat vapaaehtoisemme halusivat toteuttaa grillauspäivän vanhuksille, joiden luona käyvät vapaaehtoisina siivoilemassa. Anne-Mari, joka meillä on vanhuspuolen puuhanainen järjesti vanhuksille iloisen grillauspäivän. Tarjoilut sponsoroi Salon Cramo ja Vähätalo yhtiöt.

 

 

 

2.6.2016 Iltatori 

 

Osallistuimme iltatorille kertomaan toiminnastamme. Ihanasti ihmiset löytivät meidän kojumme ja tulivat kysymään toiminnastamme. Oli mukava nähdä ihmisiä sankoin joukoin liikkeellä. Kiitos vapaaehtoisille Paulalle ja Jeminalle, sekä kesätyöntekijällemme Venlalle mukana olosta. :)

 

 

Hyvän Mielen tori 29.11

 

Osallistuimme Hyvän mielen torille, jossa oli paljon iloista kansaa liikkeellä. Tapahtuma oli oikein mukava ja muut iloiset yhdistykset ja koululuokat toivat esille hyvän ilmapiirin ja yhdessä tekemisen meiningin. Edes pieni pakkanen ei saanut hymyä herkistymään. Kiitos kaikille toimintaamme tukeneille yhdistyksille, yrityksille sekä yksityishenkilöille tasapuolisesti.

Toimintaamme tukemassa tapahtumassa

Alman puoti
Annun aarteet
Anna & Otto - parturikampaamo
Ateljee Amnelin
Br-lelut
Cafe Ankkuri
Dressman
Glitter
Haaviston perhe
Herkku- ja lahja Murena
Hesburger
Hieronta & hyvinvointi Niina Karhulahti
Hur Mur
Intersport
Kakkuhamsteri
Kello ja kulta Jokinen
Kenkä Plaza
Kone-Glans
Kone-Ruuskanen
Kotipizza
Kuninkaantien Apteekki
Lammervo
Mama´s lounas- ja tilausravintola
Maripuoti
Masku
Musti ja Mirri
Ninnun Paja
Pentik
Sadepäivä – Ammattijärjestelijä Jenni Kukkola
Salon Luontaistuote
Salon Rakennuskonevuokraamo
Solveig Shop
Someron Toritupa
Sotka
Suomalainen Kirjakauppa
Tangle
Tekniset
Tiger
Tmi Vauhtivilma
Vanha Apteekki
Veikon Kone
Vinkeli
Virtasenkauppa
Vita Plaza
Yliopiston Apteekki

 

 

Astrumin joulunavaus 28.11

 

Osallistuimme Astrumin joulunavaukseen. Olimme kertomassa toiminnastamme ja myimme toimintaamme tukevia arpoja, sekä käsitöitä. Isot kiitokset pisteellämme vierailleille, sekä Mama´s Lounas- ja tilausravintolalle joka antoi meille lahjoituksena paikan käyttöön.

 

 

Asunnottomien yö 17.10

 

Olimme mukana järjestämässä asunnottomien yötä yhdessä paikallisten yhteistyötahojen kanssa (A-Klinikka, Vaihtoehto-90 ry, Anna Tukesi ry, SPR (Salo), Autoliitto (Salo), Waltti, etsivä nuorisotyö, Salon SRK, Rinnespumppu ry. Tapahtuma alkoi 18:00 Salon torilta, josta kulkueena siirryimme Vaihtoehto-90 ry.n pihalle osoitteeseen Kaivokatu 4, 24100 Salo. Ohjelmassa oli musiikkia, runoja, soppaa, makkaraa ja kahvia. Tapahtumassa toimi ilmainen talvivaatejakelu (SPR, SRK, Anna Tukesi ry) , sekä villasukkajako.

Me Anna Tuksei ry:ssä keräsimme vaatelahjoituksien lisäksi villasukkia yksittäisiltä lahjoittajilta ja haluan esittää kiitokseni seuraaville henkilöille, jotka villasukkia meille kutoi; Ahorinta Kyllikki, Ahorinta Mervi, Blom Virpi, Lahtinen Merja, Mylly Marianne, Suominen Merja sekä Takala Tea.

Todella iso kiitos myös kaikille mukana olleille vapaaehtoisille, jotka autoitte luomaan tämän tapahtuman kanssamme!

 

 

Mad Pride 10.10

 

Olimme mukana Mad Pride-tapahtumassa kertomassa toiminnastamme. Päivään kuului myös luentoja, sekä kynttiläkulkue mielenterveyspalvelujen käyttäjien aseman kohottamiseksi. Päivän aikana tutustuimme moniin yhdistyksiin paremmin ja pääsimme myös itse kertomaan toiminnastamme enemmän.

 

MLL- Megakirppis 4.10

 

Olimme mukana MLL:n järjestämässä Kirppistapahtumassa kertomassa toiminnastamme. Myyjät saattoivat jättää myymättä jääneitä tavaroitaan meille, mikäli eivät halunneet ottaa tavaraa mukaan. Lahjoituksia saatiin reilusti. Iso kiitos siis kaikille myyjille ja tapahtumaa tekemässä olleille tahoille.


 

Alhaisten Venetsialaiset 29.8

 

Anna Tukesi ry järjesti yhdessä Alhaisten seniorit ry:n kanssa tapahtuman Alhaisten venetsialaiset. Tapahtuman tuotto lahjoitettiin seniorit ry:lle ja tuotto käytetään vanhusten virkistystoimintaan. Paikalla oli kirpputorimyyjiä ja Salon VPK oli mukana paikalla makkaraa paistamassa ja keräsivät tällä tavoin omalle nuorisojaostolleen varoja. Esittelyssä oli VPK:n paloauto ja Med-Groupin kautta ambulanssi, joihin paikalla olleet pääsivät tutustumaan.

Kiitos kaikillemukana olleille. Kiitos myös kaikille vapaaehtoisille,jotka teitte tämän tapahtuman eteen paljon töitä. Tämän työpanoksen avulla saatiin kerättyä vanhuksien virkistystoimintaan hyvä summa rahaa. :)

 

 

Kuusjokipäivä 16.8

 

Olimme mukana Kuusjokipäivällä kertomassa toiminnastamme. Päivä oli oikein ihana ja aurinkoinen ja onnistuimme myös päivän aikana molemmat polttamaan itsemme Päivin kanssa auringossa. Kiitos vielä ihanasta päivästä järjestäjille ja kaikille mukana olleille.

 

Kesäkauppa-Päivä 27.6

 

Kärkänkadun siwalla vietettiin 27.6 kesäkauppapäivää, jolloin jokaisella oli mahdollisuus tukea toimintaamme ostamalla meille lahjoitettavaan koriin tuotteita. Olimme mukana tapahtumassa kertomassa toiminnastamme.

Tapahtumassa kävi paljon toiminnastamme kiinnostuneita ja saimme myös runsaasti lahjoituksia koriimme, joten kiitos kaikille mukana olleille. :) Erityiskiitos Suomen Lähikauppa Oy:lle ja Kärkänkadun Siwalle ja ihanalle henkilökunnalle, että saimme olla mukana toteuttamassa päivää kanssanne.

Siinä lahjoitustavaraa kaupan iloisen henkilökunnan kera.

 

Iltatori 4.6.2015

 

Olimme yhdessä Salon Pelastakaa Lapset ry:n kanssa kojulla kertomassa Anna Tukesi ry:n toiminnastamme. Myimme myös arpoja, joita ostamalla kannatti toimintaamme. Sillanpäätä olikin ihastelemassa 12 000 kävijää, eli ensimmäinen iltatori lähti käyntiin loistavasti. Arpapalkintomme oli lahjoittaneet Salon alueen yritykset, joille suuri kiitos. Kojulla oli myös hierontapiste, jossa Niina Karhulahti antoi 10 minuutin irrottautumisia arjesta. Hattara ja poppari maistuivat perheen pienimmille. Iso kiitos Salon Telttapojille laitteiden lahjoittamisesta käyttöömme iltatorin ajaksi. 

ARPAJAISVOITTOJA LAHJOITTANEET:

Anna Tukesi ry
Arnolds
BR-Lelut
Café Rio
DNA
Hanne Saarinen
Heddy
Herkku ja Lahja Murena
Hesburger
Hieronta & Hyvinvointi Niina Karhulahti
Hiidenlinna - Sisumetsän Seikkailupuisto
Hiusstudio Merinell
Hiusstudio Salon FeMale
Jari Sillanpää
K1-Katsastus
Kauneushoitola Rosmarinus
Kauneushuone Ametisti
Kotipizza
Kuninkaantien Apteekki
Lemmikkiliike HurMur
Liikevirta
Lounari
Maran Torikeidas
Marjatta Melava
Nordea
Parturi-Kampaamo Danica
Parturi-Kampaamo Sarianne
Parturi-Kampaamo Slimmy
Pizzaline
Puutarhatukku
Ravintola Vilho
Salo Golf
Salon Anna & Otto
Salon Kukka
Salon Kukkakori
Salon Pelastakaa Lapset ry
Salon Seurahuone
Salon telttapojat
Someron Säästöpankki
SSO – Rikala Bar&Grill
Suomalainen Kirjakauppa
Tangle
Teijun Keittiö
Tiger
Torikahvio Kurila
Villa Coco
Vita Plaza

KIITOS KAIKILLE LAHJOITTAJILLE!

Kiitos myös kaikille kojullamme vierailleille ja toimintaamme tukeneille ihmisille, sekä tietysti Salon Pelastakaa Lapsille hyvästä seurasta. :)