Keräykset

 
KERÄYS UKRAINASTA TULLEILLE HENKILÖILLE 
 
Kuten kaikki tietävät, tilanne maailmalla on nyt ihan kauhea ja pyrimme kaikin tavoin auttamaan ihmisiä sekä lähellä, että kaukana. Sauvoon on majoittumassa noin 200 ukrainalaista ja ensimmäiset heistä ovat jo saapuneet, seuraavat tulossa perjantaina. Tarvitsisimme nyt kipeästi teidän apuanne!!
 
Eli nyt otetaan kaiken kokoista vaatetta vastaan. Tuothan kuitenkin oikeasti hyväkuntoista ja puhdasta vaatetta, koska likainen ja rikkinäinen vaate ei ole mukava yllätys pussissa.

HUOM! Tarve myös kuivalle ruokatarvikkeelle + tölkkiruualle! Näitäkin otetaan mielellään siis vastaan.Lisäksi voit halutessasi lahjoittaa myös ruokalahjakortteja

Tarve olisi vapaaehtoisille ottamaan vastaa lahjoitettua vaatetta ja tavaraa toimistollemme Tehdaskadulle ja pakkaamaan näitä perheille. Tarve luultavasti olisi ainakin tällä ja ensi viikolla. Voit ilmoittautua tähän ketjuun, tai suoraan Sarille (sari.pesonen@annatukesi.net) 

Kaipaisimme nyt kipeästi lahjoitukseen vaatteita (hyväkuntoisia) sekä kaikkia tarvikkeita. Näistä laitan vielä tänään paremmin listaa näkyviin. Painotan sitä, miten tärkeää olisi saada lahjoitukseen valmiiksi pestyjä, siistejä vaatteita. Toivomme myös, että lahjoitettava vaate on tähän kauteen sopivaa, varsinkin ulkovaatteet ja lämpimät vaatteet ovat siis plussaa.

Huomioittehan, että meillä ei ole mahdollisuus alkaa pesemään lahjoitettua tavaraa.

Lisäksi keräämme
  • hiustenpesuaineita +hoitoaineita
  • suihkusaippuoita
  • hammastahnaa +harjoja
  • deodorantteja
  • muita hygieniatuotteita
  • pyykinpesuaineita
  • petivaatteet, tyynyliinat, lakanat, pussilakanat
  • huuhteluaineita

Aluksi perheet ovat kotimajoituksissa, mutta jossain kohtaa varmasti tullaan avaamaan keräykset peruskodintarvikkeille. Nyt kuitenkin toivoisimme, että jokainen tuo vain näitä pyydettyjä tavaroita.

Alamme ottamaan tavaraa vastaan Tehdaskatu 13 (2kerros). Aluksi otamme tavaraa vastaan ma-pe 8:30-13:00 välillä ja kun saamme lisää vapaaehtoisia pitämään vastaanottoa iltapäivisin, niin lisäämme siinä kohtaa keräysaikojamme.

HUOM! Myös kestokasseille voisi olla tarve, eli jos niitä kotoa löytyy niin nekin tulee tarpeeseen.

Ystävällisin terveisin Sari Pesonen /Anna Tukesi ry