Nimikilpailu Saloon uusi yhteisötalo

 

Nimikilpailu Salon uuden yhteisötalon nimestä on ratkennut. Hyviä ehdotuksia tuli paljon ja voittajan valitseminen ei ollut helppoa! Nimeä valitessamme koimme tärkeäksi että nimi on lyhyt ja ytimekäs sekä hyväntuulinen.

Tarkan pohdinnan tuloksena Salon uusi yhteisötalo on nimeltään VINSKI.

Voittajaksi valikoituneen nimen ehdotti meille Fanny Lehti. Vastaajien kesken arvottiin yksi pääpalkinto, jonka voitti Nina S. Pienemmät palkinnot menivät Tepolle, Sannalle ja Katjalle. Voittajiin on jo oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistujille!
 

YHTEISÖTALON NIMIKILPAILUN SÄÄNNÖT 

NIMIKILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Anna Tukesi ry
Kotipaikka: Salo
Rek.nro: 214.914

KILPAILUAIKA
3.10.–31.10.2018

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Anna Tukesi ry ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

KILPAILUN TAUSTA JA TARKOITUS

Saloon, osoitteeseen Tehdaskatu 13, avataan pian uusi yhteisötalo. Yhteisötalo on suunnattu sosiaali- ja terveysalan toimijoille kuten yhdistyksille, yksityisille palveluntuottajille ja hyvinvointialan toimijoille. Talosta löytyy vuokrattavia työhuoneita sekä yhteisiä kokous- ja toimintatiloja. Yhteisössä tarjoutuu hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Tällä nimikilpailulla haetaan ehdotuksia uuden yhteisötalon nimeksi.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/ZGFDFN3

Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä hyvän tavan tai lain vastainen. Kaikki määräajassa nimikilpailuun lähetetyt nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä mainitut kriteerit, luovutetaan valitsijaraadin käyttöön ja ovat mukana palkinnon arvonnassa.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville luonnollisille henkilöille pois lukien arvonnan tai sen valmistelun järjestämiseen osallistuneet henkilöt.

VOITTAJILLE ILMOITTAMINEN JA PALKINNON VASTAANOTTAMINEN

Palkintona on noin 100 euron arvoinen lahjakori. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 15.11.2018 mennessä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu eikä voittajaa tavoiteta viikon kuluessa arvonnasta, valitaan uusi voittaja. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

NIMEN VALINTA JA NIMIEHDOTUKSEN KÄYTTÖOIKEUDET

Valinta uuden yhteisötalon nimeksi tehdään marraskuussa 2018. Nimi voidaan valita kilpailuun lähetettyjen ehdotusten joukosta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata nimiehdotusta ja oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön tuotemerkkinä, markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

Järjestäjällä on myös oikeus julkaista arvonnan voittajan sekä raadin valitseman nimiehdotuksen lähettäneen osallistujan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Osallistujien antamia henkilötietoja käytetään vain nimikilpailuun liittyvään viestintään, eikä niitä luovuteta edelleen. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä.

Osallistumalla ideakilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.